SEXY AND YES, I KNOW IT

Jag kom nyligen ut ur duschen och har på mig min "Don't be negative"-t-shirt. både jag och min t-shirt är nytvättade så vi är som twins.

Angående mina videobloggar... Jag får många kommentarer om att ni "dör" när ni ser dem... Var försiktiga, det sista jag vill är att bli åttalad för att vara en massmördare. Ta hand om er, för jag gillar er.

Nu blir det att ingå det omedvetna, sömnen. Det är ju läskigt, tänk så har jag någon läskig demon som besöker mig om nätterna, utan att jag vet om det. Är det därför jag inte minns vad jag drömt om medan jag varit medvetet omedveten?

... whatever, god natt på er!

DAGENS OUTFIT


OH MAJ GADDE

Tänk att det är imorgon, imorgon som man själv fyller 16 år. wow, big deal! En cheeseburgare från McDonalds skulle sitta mer fint än att åldras ytterliggare ett steg mot det kvinnliga klimakteriet.
16 år, man får börja övningsköra en bil. En bil som säger brum brum och en ratt som man svänger höger eller vänster med. Så var det över, då har man sedan en rejäl nackskada för att man råkade köra in i fordonet framför under sommaren när de spelade boten Anna. skäms!

VAD HÄNDE??

Oh, damn! Vad hände?? Attans! Idag skulle the class till Universeum och givetvis försov jag mig. Så typiskt mig att vakna upp exakt när bussen åker förbi utanför mitt fönster. Jag hann dit i tid, men det var både stress och press. never in my life that I will do it again.

VIDEOINLÄGG - RANDOM


FRÅGESTUNDEN ÄR STARTAD!

Är du si? Är du så? Gillar du det? Gillar du dittan och dattan?

Jag besvarar de flesta frågor i ett klipp som postas upp på youtube samt på bloggen. Ställ frågor genom en kommentar (respons) på detta inlägg innan den 1 Februari.

Vad är rekord?

Ett rekord... Är det när man fått över 200 unika besökare på ens blogg? När man åtminstone lyckats få  G på två matteprov i rad? När man gått så långt så att det känns som att man svävar? Att man äntligen funnit ett plagg som man velat ha jättelänge? När man suttit uppe till ett visst klockslag på en vardag? När man fått veta att man blivit antagen till en statistroll i en kriminal-serie som ska spelas in på film? Att man äntligen fått sitt första hårstrå i armhålan? Att man själv, personligen ser snygg ut i glasögon? Att man vet att man klarat av en argumentation? Att man har den rätta inblicken och förståelse för dagens samhälle? När man själv vet ens förnamn, ålder och födelsedag?... Dra på trissor, det bör vara världsrekord.

YAAAOO!

Egopic på mig från igår. - so simuxstyle

Hej och godmorgon på er alla glada. Vad seg man var upp ur sängen idag. Bombelibompbomp kändes det i skallen. Ja, exakt så kändes det. Det är väl konstigt? När man sover mer än 8 timmar, så får jag huvudvärk... Varför händer det just mig? Men när jag inte sover i 8 timmar, då blir jag trött och irriterad. Sover jag exakt 8 timmar, då är det en strålande dag som väntar.

In school, so cool

Hello!! Jag försöker mig på mobil-bloggning... Men hjälp vad jobbigt att skriva... Jobbigare än matematik.


DAGENS OUTFIT - Jeans


VIDEOINLÄGG - Chatroulette


JAG ÄR IGÅNG

Nu är jag igång med ett nytt youtubeklipp. Härligt. Jag trodde aldrig att jag skulle finna orken till att börja filma och redigera. Men nu är en del inspelat och redigeringen sätts igång NU!

15 år, 15 år i staden

Personer tror att jag är helt dum i huvudet, bara för att man är 15 år och allmänt oseriös på bloggen. Jag är en allätare och därmed kan jag både få andra att le, men jag kan också ta en diskussion. För en iq-befriad idiot är åtminstone inte det ända jag är.

SMILE

SMILE

DU SA VAD?

Idag blir det inte en slapp-dag för min del, utan det blir kalas. Tydligen så är vi bjudna på kalas hos grannarna, som mamma berättar för mig samma dag. Tror ni att jag har lust att gå på ett kalas... EN SÖNDAG?
Vad har jag gjort för att förtjäna detta.


AND ACTION

Nu har jag fått kontakt med en underbar person som startat sitt arbete med en ny headerbild till mig. Jag och hon har diskuterat mycket som lite och hon har visat mig stegvis vad hon kommit fram till hittills. Det ser underbart ut. Ser framemot att få se det färdiga resultatet, men har bett henne att inte stressa för ni gilla väl min fina tillfälliga bild eller?



ÄLSKVÄRD VÄN!

Är det inte en urkass känsla, då man har en vän som verkligen har funnits där för en och brytt sig, lyssnat och hjälpt en. Men när det väl kommer att denna vän behöver axeln som jag alltid lutat mig mot, så känns det som jag inte kan göra något alls. Man pratar, men känner att det inte räcker till, man vill hjälpa till mer. Man vill bara ge vännen en stor betydelsefull kram men att det inte går. Dessa situationer får mig att må dåligt, att en vän som man bryr sig om behöver en, men att man känner att man inte räcker till.
Mina vänner är fantastiska och skulle krama er allesammans om det gick.



EGOPICTURES

Blä! Jag hann inte spela in en ny video idag heller, men har åtminstone börjat ordna upp en hel del. Jag har som mål att bli klar med videon under helgens gång.
Don't be so mad.

PINEAPPLE IN MY PANTS


Hello my dear! Do you want a pear? Do not have any fear, when I am you near.


Hejsan på er, my lovely fans. okey. not. Sitter här i skolan och är so tired. We har teknik och right know I listen to a friend som ser på någon video. My friend between me, ser chockerad ut. okej, not funny enough.

Jag ska skapa ett nytt videoklipp efter skolan och därmed pågår det redigering på klippet. Have a great time.










NY START, NY VIDEO!

Wow, jag får ursäkta för min dåliga update. Jag skulle just få en ny motivation till att create a new inlägg. Jag förstod att jag inte skulle återfå någon motivation, men nu tänker jag kämpa för freedom in my blog. Ohyes, Jag gillar Maria Montazami-style på svengelska. Kanske bör prata svengelska 24/7??

Well... Jag think that jag fortsätter med svengelska i detta inlägg, som tyvärr not kommer att innehåll a picture. Jag hade även funderingar kring att create a new video på min youtube-kanal "SimonsTime". Jag just not know vad för video jag ska göra... Kommentera ert förslag.

För denna nya start som det är for my bloggning, så vill jag observera en supertjej med magiska krafter. The Aninaaaaa! okej, det stämmer. Denna tjej bloggar på nattstad om sin vardag och med sina fina bilder. Checka in hennes blogg här nedanför.
http://www.nattstad.se/AninaLeven



Marackassas

Whattaaa... Får se om jag orkar blogga or not liksom... btw... följ mig på instagram, är mer aktiv där.
simuxstyle @ instagram

Dagens outfit


Pigg VS trött


Vilken dator?

Förstår inte riktigt vad som är problemet med min dator, men jag ka inte infoga webbkamera-bilder i inlägg här på bloggen. Så nu måste jag infoga bilden i paint och spara den i ett annat format, som bloggen kan hantera... Sedan var visst inte webbkameran så mycket bättre...

RSS 2.0