Mer uppdatering


Jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen, men det är endast få dagar kvar i skolan för att på torsdag får jag loooooov! Hoppas ni orkar stå ut, så jag spar krafter till att uppdatera under lovet och framöver.

Kram på er allesammans

Så sent



Jag kom och tänka på att vi slutar jättesent denna termin, den 22 december... Det är så sent som det kan bli.. Hoppas då att sommaravslutningen är tidigare, annars vet jag inte om jag avlider eller ej.

En läskig grej är att jag lyssnar på Amanda Fondell, jag gillar inte henne. Men vet inte vad som flög i mig när jag började söka på henne på spotify. nejnejnej, ibland hör man inte vad hon sjunger.

Dålig uppdatering


Jag får be om ursäkt för en jättedålig uppdatering... Har helt glömt bort bloggen och haft annat att tänka på helt enkelt. Men nu blir det uppdatering, ohyeah!

Helg, å denna underbara helg som då är över... imorgon dras det igång med skolan i 2 dagar till. (måndag-tisdag) med förhoppningsvis inte så jobbiga lektioner. På onsdag har vi någon speciell dag och kommer knappt ihåg vad vi skulle göra då. Sedan på torsdag haver vi jullovsavslutningen som hålls utav årskurs 7 på vår skola. spännande.

Sen kväll för mig idag, då jag har sovmorgon imorgon pga att vår NO-lärare är i Dalarna och att hon älskar vår klass så enormt. Kram på henne och alla er.

Like a skyscraper


Denna låt är fantastisk och jag är som fast med att sjunga med i låten, aldrig har jag fastnat för en låt som denna. helt underbaaar.

Herregud


Jag kan inte förstå att jag är vaken nu! Avskyr att simma, vilket vi ska göra med klassen idag... det är därför jag är uppe så tidigt för att få ta en buss så tidigt. Blä, jag ska kräva kompensation för detta!

Annars är det lugnt och skönt, väldigt tyst i huset vid denna tid... vilket är jätteskönt! Funderar på att sätta på hög musik för att väcka min syster såsom hon alltid gör när jag har sovmorgon... payback!

NaNaNaNa NaNaNaNa




God morgon


God morgon folket!
Åh, vad underbart det känns att det snart är jullov. Det är bara 9 dagar kvar och detta är aaaaaaaaah! Kändes också jätteskönt att betygen sattes igår.

Idag är det Lucia och givetvis har även min skola luciafirande... Julpyssel och annat... som endast fördröjer denna dag, som också gör den otroligt lång och seg. Hmm...

Vad vill du...


Vad vill du se mer om här på bloggen?

Jag behöver verkligen tips
om vad jag kan blogga om... Så ni får jättegärna berätta vad ni vill se mer utav här på bloggen framöver. Dela med dig av din punkt i en kommentar.

Rawr


Jag satt och tänkte på härom kvällen på gamla minnen, minnen från sin barndom. Minnen som man verkligen uppskattar att tänka tillbaka till och som man gärna vill återuppleva. Har du något speciellt barndomsminne som du vill dela med dig av? skriv i en kommentar på detta inlägg.

Jag kom ihåg att min farmor hade en sagobok som var jättestor och hade massvis med olika sagor i sig. Den hade ett lila omslag med tecknade sagofigurer. Denna bok ville jag alltid höra sagor från och ville alltid ha den för mig själv. Oh, så underbart att tänka sig tillbaka på barndomsminnen. Vi har kvar denna bok någonstans, förmodligen i källaren nerpackad eller gömd.

I ett mörker finns ljus


K
lockan tickar på och det börjar närma sig läggdags. Jag laddar starkt inför en ny skoldag och känner mig mycket positiv över skolan. Jag förstår inte hur jag kan tycka detta, men skolan är faktiskt rolig. Jag har klasskamrater som jag kommer överrens med och som jag har väldigt roligt med. Detta värdesätter en skoldag.

Det känns så otroligt trist att det endast är en termin snart som jag har med min klass, sedan blir det en ny start med en ny klass, nya klasskamrater med nytt umgänge. Jag har haft tur att jag hamnat i en sådan klass som jag går i nu, vi har en sammanhållning som få klasser faktiskt har och att man snart ska säga hejdå till detta, det går inte ens att föreställa sig.

Nu ska Simon få sin skönhetssömn. adios amigos!

My name is...


Ibland önskar jag att man var osynlig, att ingen lade märke till en. Att man kunde koppla bort sig från världen endast för ett tag och göra det man ville utan att få kommentarer.

Tänk dig att leva ditt liv osynligt och att ingen visste vart du var eller att du ens fanns. Skulle du tycka att det skulle vara skönt eller bara läskigt?

Kärlek


Jag har blivit alldeles kär i denna tröja som finns på weekday. Blått är en sådan underbar färg och färgen gör mig snygg. rawr! Det tråkiga är att jag inte har några pengar till mig själv, för det ska handlas julklappar till en person efter den andra. blääh.

BLOGLOVIN

bloglovinbloglovin
Nu kan man följa min blogg via bloglovin, då detta eventuellt gör så att jag blir en mer effektiv bloggare. Däremot skulle jag aldrig påstå att jag är en bloggare, då det enligt mig låter jättefult.

Men jag tycker i alla fall att det skulle vara jättekul om ni skulle vilja följa min blogg via bloglovin.

Hola a todos


Hej allesammans! Vad är det som sker? Jo, det är såhär att lilla Simon har nu bytt blogg. Dvs, till denna blogg. Jag vet inte riktigt varför, men det är bara något som jag velat göra för tillfället. Jag hoppas verkligen då att jag kan bli en aktiv bloggare som jag var förr, men det är så mycket som händer för mig just nu så att det egentligen inte är mycket alls.

Simux.blogg.se - varför?
Fråga mig inte varför jag valde just simux, men det är väl coolt I guess? Anledningen till varför jag också bytte blogg var för att jag var så otroligt trött på Simon Gold och bla bla bla... Simon Gold kommer alltid vara en del av mig, men inget jag tänker slösa energi på nu.

Kommentera bloggen, people! Åtminstone detta inlägg eftersom det är mitt första. duh

RSS 2.0