PROVOCERAD

En tanke jag har fått resonera kring väldigt mycket är att utseende gör människor provocerade. Det är egentligen helt sjukt hur något så löjligt kan vara så provocerande och sedan att man antränger sin energi på att faktiskt ens bry sig.

Om t ex jag tycker att jag ser bra ut, att jag faktiskt tycker att jag ser bättre ut än vissa andra, då blir det hysteri för något man tycker. patetiskt.

Observera att det inte är mig det handlar om, även om jag är alldeles underbar.

VIDEOKLIPP - SJUK?


SNÄLLA BLI MIN

Jag känner mig inte ett dugg bra. Jag mår dåligt, känner spyfärdigheten i magen. Huvudet bultar och nacken värker. Vad händer med mig egentligen. yuck.

YR OCH VAKEN

God morgon! Det är ingen idé att ge er en hälsning liknande alla andra bloggare, "Hej alla bloggläsare". Grejen är ju den att jag har ju knappt några bloggläsare, så vilka hälsar jag till. Jag håller alltid inre monologer med mig själv här, ingen att hälsa till. Jag är forever alone, även om jag anser att jag är en very important person.

I was the "girl", I got lost. Now I'm ready to be found. yeaah!
Det är egentligen helt otroligt. Charlotte Perrelli gick inte vidare till final, hennes låt var ju grym. Hennes show var ju en postkodslotteri-vinnare. Om hon nu hade spenderat så mycket pengar, så kan vi ju köra som eurovision song contest, att den som sponsrar med mest pengar har en säkerplats i finalen.

DÅLIG UPPDATERING

Jag ber så otroligt mycket om ursäkt för en dålig uppdatering. Men jag har haft fullt upp, men ändå ingenting att blogga om... Men jag hoppas att ni förlåter mig, jag är jätteledsen och gråter i min säng som inte är lika bekväm längre. förlåt mig, nej ok... skit i det då.

Jag såg en kommentar om att det var en tjej som ville att jag skulle lägga ut en bild på mig själv i peruk. Så här lägger jag in två bilder på mig själv i peruk.

DESPERAT

Jag är för tillfället desperat efter peruker, jag ääääälskar peruker och sättet jag ritar.

Jag har alltid tyckt om peruker, man kan bli en sådan helt annan person så fort man trär på en peruk på skallen. På något sätt så skapas en karaktär som man spelar. Det är underbart.

WEBCAM SUCKS


Hej alla små! Här blir det lite trauma från barndomen. 

När jag var yngre, så trodde jag att "skitunge" kallades den som inte torkat sig noga i röven efter att den bajsat. woohoo tänkte jag, eftersom det alltid var min mamma som torkade mig när jag var 4 år. whatever.

Nu tänker ni, vad angår det oss? Jo, för detta är min blogg, min personliga blogg som handlar om den tråkiga jag. Så allt som jag tänker angår er som läser denna blogg, så lägg ägg.

MORGONENS MORGON

God morgon alla människor, hundar, katter and whatever you are. Blev ni provocerade nu? Jag känner att ibland kan jag vara riktigt provocerande och det är väldigt roligt, men sedan kommer Hannah Widerstedt och visar nivån med att vara provocerande, hon når faktiskt toppen! Den kvinnan, hon kan provocera.

Jag tror nog att det är en bloggtrend att sitta och glo på Big brother. Jag måste nog säga, tyvärr. Jag hänger faktiskt på trenden och glor på Big brother. Oh, hjärtanens vad underhållande det programmet är.

NY FRISS!


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN


Låtta - Bästa bild?


GOGGLE, GOOGEL, GOOGLE

Det har varit en helt underbar dag/kväll/whatever för min del, tidsfördriv med underbart snack med underbara vänner. Ja, jag har faktiskt vänner, konstigt nog. Vi satt och diskutera mycket roligt under kvällens gång, speciellt hur man uttalade google, wikipedia och little. and you say whuuut!

Kvällen gick ur fort, vilket jag inte hoppades på att den skulle göra. Ibland har man allt otur i turen.

IT'S GOIN'

En bild på min underbara, stöa kusin och jag.

Halloj! Imorgon tänker jag påbörja att besvara en del av era frågor som ni ställde i frågestunden som jag hade för ett tag sedan. Det blev en hel del frågor och tänkte ta och besvara dem snabbt och enkelt, genom video. Det kommer säkerligen bli två/tre delar av frågestunden. Ni kommer åtminstone få era svar, förhoppningsvis. Sedan besvarar jag inte alla eftersom det var frågor som blev lite "aaaaaaaaaaaaaaah!!!"... ta't lugnt.

KÄRLEKEN ÄR...

Vad är kärlek? Är kärlek något som ska göra en besviken? Eller något som man ska finna stöd hos? Är det kärlek när man inser att man är bra på något? Kan något? Vill något?
Är man kär om man verkligen inser vilket missfoster man är, men ändå älskar varje sekund över att man en sak efter en annan skiljer sig från resten av fjortisarna i dagens samhälle?
Är kärlek något man står för och vill försvara? Något man vill vara? något man är?
Kärleken kommer och kärleken går, är det så enkelt som det är att säga det uttrycket?

Givetvis kommer alla ta slutsatsen "OMG! Simon är kär, i mig???"... Tyvärr, men nej. Jag är inte inne i en fas med kärleken och säkerligen är den inte riktad mot dig. Så fortsätt sov och dröm vidare, för det är exakt vad jag ska göra nu.

NU ÅKER JAG!

snaaaaaart åker jag, vi ses den 15:nde!!!

VIDEOBLOGG


SHOPPING!

Denna underbara skjorta är nu min, 199 :- H&M

FANPIC!

Tack Marie-Therese för din underbara bild av mig, älskar't.

MYSIGT

Mysigt värre i en onepiece och en dator i sin säng + cookies. Se på mig och min vackra kropp, Jag är biffen med muskler. Nej... Jag tror nog att min dator har mer muskler än vad jag har... större fläktsystem har den i alla fall, så mycket som jag svettas under armarna varje dag. Men usch vad snuskig man blev nu. Fy Simon!

Nu taggar jag starkt inför nationella proven som är imorgon, wiiihooo! Läsförståelsen är så förståelig som man kan oförståeligt förstå.

WHEN NOTHING ELSE MATTERS

Jag har inget att blogga om, punkt slut

UTMANINGAR


LÄNGTAN OCH VÄNTAN

God morgon på er! Idag när jag vaknade så fick jag ett sådant sug på maskerad eller dylikt. Jag vill klä ut mig och skoja till det idag. Men inte har jag chans till det, allt ska fixas inför imorgon... Då släkt och vänner kommer för att fira moi. 

Det jag inte förstår är varför man har ett "kalas" på en söndag. Varför just en söndag? Jag gillar inte söndagar för att man alltid är så seg i skallen och jag vill inte ha massa ljud på en söndag som även kallas vilodag. Däremot vill jag gärna ha all mat och gottigottgott som fixas inför detta spektakel.

WHO SAYS?

Ouff, det är fredag och jag känner mig inte riktigt bra. Jag är både trött och känner mig krasslig. Wäh, det blir en liten vilostund för mig i sängen.

IN ANOTHER LIFE

God morgon min kära vänninor. Jag sitter här just nu på ett kafferep och äter en utsökt liten bakelse, marsipan fylld med vit choklad. Den var lite söt, men det gör även mig mycket sötare än vad jag redan är. NOT!

Nej, men hallå på er! Här sitter jag och mitt hår sticker åt varje håll... Känns nästan som att jag försöker göra så att "fjortisarna" ska återkomma... Dvs, "igelkotts"-frisyren. Fint, jag vet.

ÄR DU VAKEN?

God morgon mina vänner! Jag har sovit så gott med mina nya kuddar och mtt nya täcke, så gosiga. Jag sov som en "prinsessa" igår och det känns verkligen. Jag mår fintfint, pigg och glad. Idag är det torsdag, udda vecka, det betyder att jag slutar den tidiga tiden idag. Det blir att träffa min faster för god mat och födelsedagspresent. mwihi

Sedan kan jag inte påstå att det känns något speciellt att vara 16...

DAGENS OUTFIT - BIRTHDAY


DET KÄNNS INGENTING!

It's my birthdaaaaaaay...och det känns ingenting.

RSS 2.0