GÅRDAGENS SHOPPING

Berättade i föregående inlägg att jag köpte ett armband och ett halsband på weekday under rean. Här kommer bilder på dem.
 
Armband, 50 :- // Halsband, 75 :-

OH MY SIMON

Hallåsan! Nu är jag oerhört pigg och glad. Det är lördag, har inga planer överhuvudtaget idag. Jag får helt enkelt vänta med spänning om vad som sker.

Igår var en trevlig dag. Jag jobbade som ni kanske märkt, på en förskola. Jag trivs jättebra där. All personal är jättetrevliga och barnen är hur underbara som helst. Nu har två veckor gått och jag går snart in på den tredje och sista veckan. Sedan blir det *klirr* i plånboken.

Efterjobbet så åkte jag direkt in till stan för att möta upp amigos. Jag kom lite senare då jag jobbade till 15:30. Vi åt på Pizza Hut och det var supergott! Vi pratade vidare, skrattade, gnällde och snackade skit, like always. Efter det så kollade vi in rean och jag köpte både ett armband och ett halsband från weekday. Lägger säkerligen upp en bild senare.

HIT MUSIC ONLY

5 låtar som jag lyssnar på just NU!
 
1. 
2. 
3. 
4. 
5. 

SEG UPPDATERING

Jag ber om ursäkt för de inaktiva dagarna här nu det senaste. Jag var så trött efter jobbet, men ska bättra det nu. puss

REN OCH FIN

Man har sina dagar då man känner sig ofräsch. När man känner sig äcklig och otroligt obekväm i sig själv. 

Jag känner mig oerhört ofräsch när jag inte har klippt naglarna. När de är halvlånga, äckliga och att man verkligen märker av det tydligt. Att man ser att man "glömt"/"struntat" i att klippa sina naglar. Så jag klippte mina naglar alldeles nyss, så nu känner jag mig fräsch.

Andra sakar som får mig att känna mig ofräsch är: finnar, fett hår, svett och blod.
Här sitter jag just nu med nyklippta naglar.

ÖGONEN ÄR ÖPPNA

God morgon säger jag till er allesammans! Nu är jag vaken och känner mig inte ett dugg taggad för att jobba imorgon. Motivationen håller endast för personalen och barnen som är alldeles underbara, samt vädret som har varit fint de senaste dagarna.
 
Idag har jag absolut inga planer, men har hört av mig till en vän och får se om hon vill göra något med mig denna dag. Vilket jag hoppas, för söndagar är så otroligt sega.
Ser ut som att jag har en slags mowhawk. Nej, det kan jag klargöra att jag inte har.

BEGE MIG MOT DET OMEDVETNA

Nu beger jag mig mot sängen, slår på en film och inväntar det omedvetna att ta över, i detta fall sömnen. Jag har haft en lugn och härlig dag, imorgon vet jag inte vad som väntar mig.
Kvällsmaten håller på att ta sig ner till magsäcken, mums.
 

DENIM WITH A FACE

Midsommar-outfit 2012
Jeansskjorta från MQ 
T-shirt från HUMÖR (köpt i Köpenhamn)

GOD MORGON VÄRLDEN

Nu är jag riktigt vaken och igår var en alldeles underbar kväll. Det var riktigt härligt att vara med kompisar som man inte varit med på ett tag. Även om det var midsommar igårkväll, så var det en kväll som måste göras om. 
Vi grillade trots det otroligt dåliga väder som kommer till midsommar. Fäll upp paraplyt, här ska grillas! (foto från instagram, simuxstyle)
Midsommar-kransen flög på. Nu börjar känslan tas in. (foto från instagram, simuxstyle)

FACELOOK

Här har ni dagens facelook, ha en trevlig midsommar allesammans.

THE PARTY IS GOING DOWN

Hej alla underbara människor som faktiskt läser min lilla fina blogg. Jag sitter just nu inne på rummet med en lampa som inte ens fungerar. Jag svettas ihjäl för att jag inte orkar öppna mitt fönster.

Men idag är det midsommar och jag ska tillbringa kvällen med mina vänner. Vänner som jag inte har spenderat så mycket tid med på sistone, så denna kväll ska bli så underbar förhoppningsvis.

PÅ JOBBET

Vill bara uppdatera er om att jag sommarjobbar. Därför blir uppdateringen kass.


JESSIE J

Nu är tröjan äntligen min och jag bär den faktiskt just nu. Ni får dock ingen bild eftersom jag ser ut som jag gör nu när jag är sjuk, ack!

DAGEN

Idag var starten inför en period med sommarjobb. Det kommer verkligen sitta fint med lite klirr i plånboken. Dock var det ingen arbetsdag idag, vilket jag tackar för. Jag har gott och blivit fruktansvärt förkyld.

Nu hoppas jag bara att feber inte intar min kropp, eftersom jag känner mig så fruktansvärt varm och obehaglig.

MYSIG KVÄLL

Jag hade det riktigt mysigt igårkväll. Jag träffade bl a vänner, smsade med mer underbara vänner och åt gott.


DAGENS HÄRLIGA

Oh, vädret är alldeles underbart idag. Jag tog mig en stund på stan med Sally.

Kikade snabbt in på rea:n som fanns just nu på TOPMAN och fann min älskade tröja med Jessie J, dock fanns det inte i min storlek. Sedan ser jag en hängandes bakom andra plagg, där någon har gömt den för att troligen komma tillbaka senare och köpa den. ack! Simon hann före, så nu är den min. YEY! Bild på tröjan kommer senare.

HUR BLIR DENNA DAG?

Hallå allesammans! Jag sitter här och oroar mig över vädret, det ser inget vidare ut. Gråa moln med regnskurar. Förhoppningsvis så stämmer SMHI och att det blir uppehåll under kvällen.

Planerna för dagen är att spendera tid med min älskade klass. Vi ska grilla, mysa och övernatta vid en sjö nära vårt område. Vi vill spendera tid tillsammans nu när det närmar sig slutet av nian, slutet på vår klass.

VAKEN, MEN VADÅ?

Nu är jag vaken och hujeda mig vad huvudvärken steg mot huvudet. Jag vill inte ha huvudvärk och värktabletter hjälper inte. usch! yuck! fy!

Det var allt jag ville säga, wiho vad kul!

Waiting

Jag sitter inte utan jag står upp här i ett ghetto och inväntar en kompis. Det betyder att detta är ett mobil-inlägg.

Jag orkar inte vänta mer eftersom jag redan väntat på min kompis i 35 minuter redan i detta ösregn. Så därför ger jag er ett fint kort som är taget i regnet med min mobilkamera.


KOMPENSATIONSLEDIGT

Vilken underbar dag det är idag. Jag har ÄNTLIGEN fått sova ut och inte anpassat mig till något. Det var allt jag ville berätta.

RSS 2.0