FRINGLEY.COM

En otroligt bra sida med snygga smycken. Det är en bra sida att hitta presenter till speciellt sina tjej-kompisar. Finns även armband som kan fastna hos en själv faktiskt.
 
detta armband är fantastiskt och ett armband som jag definitivt vill ha. A5
Du kan även hitta fringley på facebook, HÄR. eller besöka deras hemsida HÄR.

PIC-UPDATE

Jag lever mina dagar med ett leende!


EN HELT VANLIG SÖNDAG

Hej vänner och ovänner! Idag har det varit en helt vanlig söndag. inget konstigt eller vanligt har hänt över huvudtaget. Har spenderat hela morgonen, dagen och kvällen på att kolla på Grey's Anatomy-avsnitt. Serien är otrolig och jag är helt fast. 

VAD DET NU ÄN HETER

Idag har det varit en dag som har dragit på ens krafter. Kanske för att jag var med på idrotten i skolan för en gångs skull. ack! Det var slitsamt och verkligen ingenting för mig.
 
Jag har inte alls gjort något speciellt idag. Vart i skolan, åkte hem och bara slappat skönt. kollat på lite serier och andra avsnitt. Imorgon händer det mer saker. 

HALLÅ I BREVLÅDAN

JAG HAR FÅTT POST!!!!


DENNA ÅTERKOMST

Jag har valt att göra min återkomst på blogg.se, men även en återkomst tillbaka till självaste bloggandet. Jag har mina anledningar till att faktiskt vilja fortsätta och ska göra mitt ytterst bästa till att försöka få det gjort.
 
Jag har saknat bloggandet. Jag har saknat att skriva och dela med mig av saker och ting. Kanske inte viktiga saker, men upplevelser som livar upp min dag. Betydelsefull tid som jag spenderar med andra. Tid som jag vill dela med mig av helt enkelt.
 
Vi får se vart detta tar mig. Jag har annat på gång och har även nu börjat mitt första år på gymnasiet. Heja! 

RSS 2.0