BYE BLOGGEN!

Hej alla söta små saker.
Jag vill nu berätta att detta säkerligen är mitt sista inlägg, tyvärr. Jag känner att bloggning inte är min grej oavsett om jag har haft så roligt med att skriva ut mina olika texter kring mina tankar här till er och att faktiskt veta att ni uppskattar dem, att ni tycker om att veta hur jag tänker inne i mitt nötskal

Jag kommer nu istället lägga ner mer tid till mina videos som jag postar upp på youtube, på min kanal, SimonsTime. Ni får gärna prenumerera på min kanal för att lättare få information om när ett nytt klipp är ute.
Prenumerera på kanalen, HÄR!

Sedan för att kunna kommunicera lättare med er, så finns det även en fan-sida på facebook som ni gärna får "gilla". Där kommer jag vara aktuell och även ta emot råd, informera er om tankar, planer och mycket mer.
Gilla facebook-sidan, HÄR!

Jag hoppas att ni följer mig på dessa två ställen där jag kommer finnas till för tillfället. Tack för er tid!

OHYEAH!

Här sitter jag och är jätteglad över att jag inte har bloggat. Jag lever livet just nu, lever liver framför datorn. Alldeles underbart! Jag har nyligen haft lov och vad har jag gjort? Ingenting. Nada. POFF.

Det är absolut ingenting att vara nöjd över. Om jag nu inte har gjort någonting under lovet kunde jag åtminstone bloggat. Bloggat till mina små kära, ja. För troligen är det endast 912:or och små flickor som läser min blogg, jag lyckas verkligen med min målgrupp. ack ack!

LIKE A VIRGIN

Jag är helt förälskad i hans version av "Like a virgin", så underbart bra!

JAG ÄLSKAR ER

Slå mig, knuffa mig, gör vad ni vill! Jag suger... EXTREMT STOR MISSTOLK! Jag suger verkligen på att blogga, ens dagen är ej den andra lik. Herrrrrrrrrrrrregud!

Imorgon är det påskafton, en afton där man firar kycklingarnas födelse genom att äta deras barn. När man väl tänker på det, vi äter liv. Vi äter andras bebisar... Tänk om de skulle äta våra bebisar... Inte för att jag har någon bebis, men om jag hade. Tänk så äter dem mig, hjälp.

RSS 2.0